Maak van je FAN & Early bird tickets geen verdienmodel voor een ander!

FAN-tickets en early-birds, jouw manier om jouw trouwe volgers een “head”-start te geven met een vrienden prijs. Maar wat gebeurd er “slimme jongens” kopen de kaarten massaal op en verkopen die met winst via platforms als Marktplaats en “tweedehands” ticket sites.

Jij wilt toch ook niet zo in de maling genomen wordt? Daarnaast wordt je ook nog een keer geconfronteerd met fraude van gekopieerde tickets.

De My TIQS App (Android & IOS) zorgt er voor dat:

  1. Je alleen de Fan / Early bird tickets beschikbaar hebt voor jouw echte FANS! Dus niet voor de wederverkoop/zwarte markt.
  2. Wanneer een ticket voor de tweede keer wordt verkocht jij ook meedeelt. Woeker marges zijn niet meer mogelijk voor de verkoper, maar de marge gaat naar jou als promotor!.
  3. Jouw klant een gemakkelijk overzicht heeft en deze ook gemakkelijk kan delen met zijn/haar vrienden kring (bij één ticket koper)
  4. Jouw klant toch nog de mogelijkheid heeft om een ticket door te verkopen.
  5. Je direct kan communiceren met jouw klanten en bezoekers (Notification campaigns)

Je kan de My TIQS app downloaden uit de google Play store en de Apple Store.

Je bepaald zelf wanneer het tijd is de ticket QRCode te laten verschijnen op de mobiel. Wanneer je dit vlak voor het evenement doet verklein je de handel in jouw early bird / Fan based tickets. Je bepaald zelf ook welke ticket types een “afgeschermde” QRCode hebben en welke niet. Zo kan je de “normale” tickets via de mail laten lopen en de early bird tickets via MyTiqs.

Door verkoop van de early bird / Fan ticket kan natuurlijk wel via jouw eigen tiqs-market. Wanneer een ticket wordt verkocht kan je zelf bepalen welk deel van de “marge/winst” naar jou als promotor gaat en welk deel de verkoper krijgt. Zo kunnen jouw Fan en early bird tickets wel verkocht worden, maar is het geen verdien model meer van een ander!

Door zelf de tijd in te stellen dat de QRCode zichtbaar wordt op de ticket heb je de regie over de geldigheid / entree tijd van de ticket. Een ticket zonder leesbare QRCode is niet geldig bij de ingang. Naast dit alles heb je ook nog eens een “state of the art” communicatie erbij, lees daar meer over in onze tips & tricks “notifications” mooi, snel en kostenbesparend.

TIQS wordt gebruikt, door meer dan 150.000+ unieke gebruikers en aangesloten organisaties, bij evenementen, festivals, in thema parken, dierentuinen en musea. Ons platform ondersteund, met eigen IOS en ANDROID Apps, influencers, artiesten en evenementen locaties.
Meer weten, neem contact met ons op.