In een paar stappen je QRCode shop online

Snel online met je QRCode’s dat kan in een paar eenvoudige stappen.

  1. Registreer je bedrijf online https://tiqs.com/businessregistration. Je hoeft niet meteen alles in te vullen en het is gratis!
  2. Wij hebben al een paar voorbeelden ingevuld zoals Coca Cola, een broodje met beleg. Aan de hand van de voorbeelden kan je dus direct aan de slag.
  3. Nadat je, je account verder hebt afgerond (KVK, Bank rekening, etc) kan je direct verkopen en aan de slag.
  4. Je kan nu ook jouw QRCode shop inrichten in de kleuren en huisstijl die je wil hebben.

Tiqs heeft een 24/7 helpdesk (support@tiqs.com en via de whatsapp op de website) die kan je altijd bereiken voor je vragen.

Hieronder hebben we de schermen en de stappen nog een keer neergezet zodat je deze gemakkelijk kan volgen.

Let op! Je shop wordt pas actief als je de financiele gegevens hebt afgerond. Dat doe je binnen, jouw account, na inloggen op platform met de knop links boven in het menu. Er wordt dan een afgeschermde account aangemaakt bij PAY.NL (www.pay.nl) Daardoor kunt u direct beschikking hebben over de door u gemaakte omzet via de QRCode. U geeft ons tevens toestemming om de kosten in mindering te brengen op het saldo van uw account, wel zo gemakkelijk.

De vergoeding van de kosten die gemaakt worden m.b.t. het gebruik van de QRCode worden als service kosten bij de order geteld, daardoor kost het jou als onderneming NIETS! Wil je meer weten over de tarieven neem dan contact met ons op.

TIQS wordt gebruikt, door meer dan 150.000+ unieke gebruikers en aangesloten organisaties, bij evenementen, festivals, in thema parken, dierentuinen en musea. Ons platform ondersteund, met eigen IOS en ANDROID Apps, influencers, artiesten en evenementen locaties.
Meer weten, neem contact met ons op.